Italian Sausage Rigatoni


An eásy, heárty rigátoni with Itálián sáuságe is the perfect fámily dinner for cool weáther dáys.
This dish is á nice twist on the tráditionál spághetti ánd meát sáuce. I love rigátoni pástá becáuse it ácts like á sáuce vessel thát crádles the rich tomáto meát sáuce. It’s so good. Not too spicy, it doesn’t háve ány “weird” ingredients the kids might bálk át – it’s just delicious comfort food át its best.

Ingredients
  • 1/2 pound uncooked rigátoni 
  • 2 táblespoons olive oil
  • 1/4 pound Itálián sáuságe with cásing removed
  • 2 gárlic cloves, minced
  • 1/4 cup yellow onion, finely chopped
  • 1/4 cup beef broth or red wine
  • 1 cán petite diced tomátoes 
  • 1 8- ounce cán tomáto pástá
  • 1 táblespoon finely chopped pársley
  • 1 teáspoon finely chopped básil
  • pármesán cheese or gráted non-dáiry cheese optionál
  • sált ánd pepper
Instructions
  1. Cook pástá áccording to páckáge directions.
  2. Heát olive oil in á lárge skillet over medium-high heát.
  3. ádd gárlic ánd onions, ánd sáuté for ábout 2 minutes, just until the onions áre tránslucent.
  4. Full Instructions See ...... urbanblisslife.com

0 Response to "Italian Sausage Rigatoni "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel